L’Escola de Pensament, Acció i Formació Crítica en Drets Humans, és una iniciativa del Programa Valencià de Protecció Temporal a Persones Defensores dels drets humans, amb el suport del Institut Valencià de la Joventut (IVAJ – Generalitat Valenciana).

L’Escola té com a objectiu brindar un espai de reflexió, diàleg i intercanvi sobre els drets humans i la seua defensa.

És una oportunitat per a conéixer de primera mà la labor de les persones defensores i construir col·lectivament xarxes de suport i solidaritat amb les seues reivindicacions.

Col·lectivament reflexionarem sobre el que succeeix al nostre voltant, en l’institut, barri, en el territori que habitem i pensarem en què podem fer per a revertir les problemàtiques identificades.

Està dirigida a persones joves, perquè creiem que la joventut juga un paper essencial en la construcció d’una ciutadania crítica per a la promoció i defensa dels drets humans.

En aquesta segona edició comptarem amb el suport del col·lectiu La Collita, per a la realització d’un taller de documental participatiu. Realitzarem algunes peces audiovisuals que ens permeten sensibilitzar i convidar a més persones a unir-se a #DefensarAQuiDefensa

 

Inscripcions  https://forms.gle/4Gr18YuNZCdEXeaf7