És periodista; fotògraf i defensor dels drets humans i membre d’Equipe Media a les Zones Ocupades del Sàhara Occidental.

Des dels 16 anys ha participat en organitzacions d’estudiants sahrauís, la qual cosa li ha implicat múltiples vegades la detenció sota situacions de tortura. Com a estudiants compartien i donaven difusió a cintes de vídeo amb els testimonis de les persones sahrauís segrestades que es trobaven en presons secretes marroquines. Va tindre un paper especial el 2005, durant la Intifada de la independència. Per això, va ser arrestat i posteriorment un tribunal el va sentenciar a 6 mesos de presó, sense recurs.

A través del seu treball com a fotògraf en el terreny, documenta manifestacions de les forces d’ocupació, fet que suposa un risc continu d’amenaces, ja que són els qui donen testimoni del que succeeix al Sàhara Occidental.

Equipe Media és una organització sahrauí i agència de premsa local, la tasca de la qual és documentar les violacions dels drets humans que comet el Marroc amb el poble sahrauí i investigar sobre l’espoli dels recursos naturals. Ha sigut reconeguda com a font verificada per a les institucions de l’ONU, ONG internacionals i agències de premsa internacionals.